Instructie LED Verlichting

Onderstaand een instructie voor het bedienen van de LED verlichting.

Er zijn twee verschillende standen voor de verlichting:

- Loop: Dit is sfeerverlichting die goed genoeg is om nog ballen te kunnen verzamelen.

- Training: Dit is verlichting om bij te spelen.

Als je op baan 1 staat en de verlichting nodig hebt om te kunnen spelen, dan moet baan 1 in de "Training" stand gezet worden. De lampen direct naast baan 1 gaan vervolgens volledig aan en de lampen op baan 2 gaan voor de helft aan.

Als er vervolgens leden gaan spelen op baan 2, dan zal de verlichting van baan 2 ook op "Training" stand gezet moeten worden. De lampen direct naast baan 2 zullen dan volledig aangezet worden.

Wanneer baan 1 klaar is met spelen dienen de lampen van baan 1 uitgezet moeten worden. Dit kan geen kwaad voor baan 2, want het systeem weet dat er nog leden staan te spelen op baan 2 en zal ervoor zorgen dat de lampen op baan 1 voor de helft aan blijven staan zodat er nog voldoende licht is om te spelen

Wanneer baan 2 klaar is met spelen dienen de lampen van baan 2 uitgezet te worden waarna vervolgens ook de lichten van baan 1 uitgezet worden.

Het is dus belangrijk om alleen de lampen aan en uit te zetten op de baan waarop je speelt. Het systeem regelt vervolgens de lampen op de baan direct waarnaast je speelt.

Een paar tips:

- Probeer zoveel mogelijk per 'baan blok' te spelen. Dat wil zeggen dat als er al op baan 4 wordt gespeeld en nog niet op baan 1 en baan 2, dat je dan op baan 3 gaat spelen. Dit scheelt namelijk weer in het energieverbruik!

- Om 's avonds zoveel mogelijk overlast van de verlichting voor de buurt te beperken vragen we jullie om zoveel mogelijk op baan 3 en baan 4 te spelen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 956

Adres

Weegbree 80A
1689 ND Zwaag

KVK-nummer

40625343